Široka paleta izdelkov za okna in vrata

Naša vseobsegajoča ponudba je mednarodno dostopna in prilagojena raznolikim potrebam strank. VBH je partner najmočnejšim svetovnim znamkam v branži, sortiment pa dopolnjuje z lastno znamko greenteQ.

Okensko okovje

Osnova širokega sortimenta je okovje za lesena in PVC okna. Na tem področju vam ponujamo izdelke vodilnih evropskih podjetij, kot so SIEGENIA-AUBI, ROTO in MACO.

pojdi na stran

Vratno okovje

Osnova široke palete okovja za lesena in PVC vrata so tečaji, ključavnice in vijaki, kljuke, prijemala, zapirala vrat, vložki itd. vodilnih svetovnih proizvajelcev, kot so KFV, FUHR, HOPPE, WILKA, GEZE, DORMA, HAUTAU in drugi.

pojdi na stran

Orodja / Sredstva za čiščenje

VBH ponuja široko paleto izdelkov, potrebnih za montažo oken in vrat. Nudimo električno orodje, ročno orodje, čistilne izdelke in izdelke za varovanje zdravja.

pojdi na stran

greenteQ

Sortiment znamke greenteQ zaobsega pretežno izdelke namenjene gradnji in montaži in se ga lahko dobi kjerkoli na svetu.
Veliki Q stoji tukaj za potrjevanje kvalitete, ker vsi izdelki zadovoljujejo trenuto zahtevano tehniko in funkcionalnost.

pojdi na stran

Montaža

VBH ponuja visoko kakovostno paleto izdelkov za vgradnjo oken in vrat v nove stavbe in prenove. Sem spadajo izdelki s področij gradbenih kemikalij, hidroizolacije, klimatizacije, pritrditve in okenskih polic.

pojdi na stran

Trdne znamke. Zanesljiva varnost za kupca.

VBH je mednarodna distribucijska platforma, s katero so močne industrijske blagovne znamke pripravljene sodelovati. Kot velik kupec teh blagovnih znamk smo v številnih primerih razvili intenzivno in strateško sodelovanje. Zahvaljujoč prisotnosti mednarodnih, bogatih izkušenj na področju razvoja trga in visoke stopnje zanesljivosti, je VBH močan partner proizvajalcev, ki ponuja široko paleto izdelkov.

več informacij