Izjava o varstvu podatkov VBH Trgovina d.o.o.

I.     Varstvo podatkov

VBH se veseli vašega obiska naše spletne strani kot tudi vašega zanimanja za naše podjetje in proizvode. Poskrbeli smo za zaščito vaših osebnih podatkov in bi radi, da ste zadovoljni z našimi spletnimi stranmi. Zaščita vaše osebne sfere med obdelavo osebnih podatkov, je za nas pomembna zahteva, ki jo upoštevamo pri našem poslovnem procesu. Osebne podatke, ki so zbrani z obiski naših spletnih strani obdelujemo v skladu z zakonitimi varnostnimi predpisi posamezne države, v kateri so podatki pridobljeni. VBH spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih ponudnikov, ki se jih te varnostne izjave ne tičejo.

II.    Uporaba in posredovanje osebnih podatkov

VBH uporablja vaše osebne podatke za namene tehnične administracije spletnih strani, za informacije o kupcih, za raziskave o izdelkih in za potrebe marketinga. Drugače so osebni podatki strogo shranjeni in se uporabijo le npr. pri registraciji kupca ali sklenitvi pogodb. Naši zaposleni in drugi pogodbeni partnerji so zavezani k tajnosti.

III.   Piškotek

VBH uporablja piškotke le za namene obiskovalca, da mu omogoči optimalno dostopnost do spletnih strani. Piškotki so majhne datoteke, ki so na vaš disk naložene začasno. Omogočajo lažjo navigacijo, lahko pa ugotovimo tudi zadovoljnost uporabnikov  in s tem poskrbimo za izboljšanje naše ponudbe. Pri tem lahko oblikujemo našo spletno stran v skladu z vašimi potrebami in jo poskušamo tudi izboljševati. Piškotke je možno uporabiti le v primeru, da že obstaja povezava med vašim računalnikom in našo spletno stranjo. Ti piškotki omogočijo identifikacijo vašega računalnika, v nobenem primeru pa ne v povezavi z osebo ki uporablja računalnik. Seveda lahko uporabljate našo spletno stran tudi brez namestitve piškotkov. Večina brskalnikov sprejme piškotke avtomatsko. Naložitev piškotkov na vaš trdi disk lahko preprečite z izbiro ukaza *brez piškotkov*. Kako ta funkcija deluje, se prosimo informirajte pri vašem proizvajalcu brskalnikov. V primeru, da piškotkov ne sprejmete, lahko pripelje do funkcijskih omejitev naših ponudb.

IV.  Varnost

VBH uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za preprečitev zlorabe vaših osebnih podatkov (nedovoljena uporaba s strani tretjih oseb, izguba ali uničenje podatkov). Naši varnostni ukrepi se nenehno izboljšujejo  v skladu s tehničnim razvojem.

V.  Pravica do informacij

VBH z vami komunicira na vašo zahtevo pisno in to hitro kot je le mogoče glede na veljavnost pravic. V primeru, da pride kljub našemu trudu o pridobitvi pravilnih podatkov, do shranitve napačnih podatkov, le-te na vašo zahtevo takoj popravimo. Če imate v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov kakšno vprašanje, ga lahko naslovite na našo pooblaščeno službo za zaščito podatkov.

Pooblaščenec za zaščito podatkov VBH
Felix Skutnik

VBH Trgovina d.o.o.
4220 Škofja Loka

 

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran vbhtrgovina24.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.vbhtrgovina24.si nastavi piškotke na vaši napravi.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Zakaj naša spletna stran uporablja piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.