Naša strategija

Za svet proizvajalcev oken in vrat je značilna posebna dinamika. Na eni strani trg postavlja visoke zahteve za energijo, varnost in oblikovanje. Po drugi strani pa moramo vzdržati čedalje večji pritisk cen in s tem povezano potrebo po optimizaciji procesov. To zahteva partnerja, ki sodeluje.

VBH je ta partner: zanesljiv, usposobljen in inovativen. Razvijamo in dobavljamo visoko kakovostne komponente in sistemske rešitve za izdelavo oken in vrat ter montažnih materialov.

Z našimi kakovostnimi izdelki in dobro premišljenimi koncepti vam ponujamo najvišjo korist za stranke v panogi. Izboljšujemo vaše procese in vam pomagamo ostati vedno en korak pred trgom. In tako lahko tudi vi ponudite svojim strankam največjo korist.

Rezultat: več udobja, manjši stroški izpada in znatni prihranki. Ali ste postali radovedni glede dodatne vrednosti naših izdelkov in konceptov? Potem si oglejte našo paleto izdelkov in storitve ali pa stopite direktno v stik z nami.

"Našim strankam pomagamo, da so uspešni. To nam uspe s ponudbo inovativnih izdelkov in storitev. Na ta način ustvarjamo dodatno vrednost, ki je nikjer drugje v panogi ne najdete. " - Felix Skutnik, generalni direktor